1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

2013 on täällä ja kaikilla on uudet kujeet tälle vuodelle. Omalta osaltani vuosi vaihtui hyvin kosteissa merkeissä - sateessa ihaillen ilotulitusta, eikä mulla tietenkään ollut sateenvarjoa mukana. Olin hiukkasen märkä, kun kotiin palasin. 

Uuden vuoden ensimmäinen päivä on sujunut rauhallisesti ja valmistautuen jo huomenna koittavaan arkeen. Olen ollut parisen viikkoa lomalla ja olen jo alkanut kaivata töihin. Onkohan tämä ihan normaalia? Aamulla näkee ihania työkavereita, saa nauraa ja pääsee taas kiinni normaaliin arkeen. 

Oikeastaan odotan kaikista eniten perjantaita jo. En sen vuoksi, että silloin alkaa viikonloppu vaan sen vuoksi, että edellisestä jääkiekko-ottelusta on jo vierähtänyt kolmisen viikkoa. Pakko päästä perjantaina hallille katsomaan peliä! Voin vannoa, että jääkiekkoaiheisia postauksia varmaan saat lukea useamman kerran tässä blogissa. Katsotaan, jospa keksisin niihinkin jotain uutta ja raikasta. :) 

Kuten perinteisiin kuuluu, niin jotain tässä pitää varmaan itselle luvata tälle vuodelle. Lupaan olla iloinen ja nauttia elämän pienistä iloista ja suruista. Yleisesti vaan aion elää täysillä tänä vuonna jokaisena päivänä. Tavoite on kerätä paljon mahtavia muistoja! 

Nautitaan yhdessä tästä uudesta vuodesta ja toivottavasti se tuo myös sinulle paljon onnea ja iloa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti